Θεού θέλοντος = γυναίκα?
Έλα πες, μην ντρέπεσαι...
Μια παρέα είμαστε...
Όλοι με τον φόβο τους ζούμε...
Μακάρι όλα τα πράγματα στην ζωή να ήταν τόσο απλά...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you. Πράγματα για 147/156
"Anyone can modify an American 5-6lt. engine. Only a true artist can get the max. of a small engine, and a small engine in a way remember this..."
Camil Alquatti
Εγώ, με την κατάσταση ετούτη (αυξημένη επικινδυνότητα νόσησης και περιοριστικά μέτρα προστασίας προς αποφυγή διασποράς διάσπαρτης νόσου) τελικά δεν ψήνομαι.
=> προς το παρόν αποσύρω την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή (αλλά συμμετέχω στην προσπάθεια διοργάνωσης με την γιαλαντζί συμμετοχή μου)
Πρόβλημα στο αμάξι δεν μου επιτρέπει να συμμετάσχω δυστυχώς...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you. Πράγματα για 147/156
Λυπούμαστε, δεν έχετε εξουσιοδότηση για να δείτε αυτή τη σελίδα
Working...
X
Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες του ιστότοπού μας, χρησιμοποιώντας cookies και άλλες τεχνολογίες, για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να προσαρμόζουμε τη διαφήμιση και να αναλύουμε τη δραστηριότητα του ιστότοπου. Ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας με τους συνεργάτες μας για διαφημίσεις και αναλύσεις.
Σχόλιο