9ο Ετήσιο Διεθνές Trackday Σέρρες 25-27 Μαρτίου 2016

Αγαπητοί Alfisti και φίλοι,

Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε το καθιερωμένο ετήσιο τριήμερο Trackday στην πίστα των Σερρών. Μια εκδήλωση θεσμός πλέον για το Alfisti.gr που κόντρα στα σημεία των καιρών διατηρεί το υψηλότατο επίπεδο διοργάνωσης, ασφάλειας και παροχών. Είναι το μοναδικό τριήμερο Trackday αυτοκινήτου που διοργανώνεται στην πίστα των Σερρών από όλους εμάς τους alfisti, με την παρουσία Ασθενοφόρου και ιατρού, πυροσβεστικής, εγκεκριμένων κριτών, φυλάκων στην πύλη και στα πιτς, βουλκανιζατέρ στην πίστα, χώρο φύλαξης αντικειμένων σε πιτ μποξ, προσωπική ηλεκτρονική χρονομέτρηση με χρήση του συστήματος της πίστας, καθώς επίσης και φωτογραφικής κάλυψης. Σκοπός μας είναι να περάσουν καλά οι συμμετέχοντες, όλοι οι παρευρισκόμενοι και να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία στο ασφαλές περιβάλλον της καλύτερης πίστας στην Ελλάδα.

Δήλωσεις συμμετόχης και αναλυτικές λεπτομέρειες θα βρείτε στο Forum

Με γνώμονα την ευχαρίστηση και με την πειθώ εννέα πλέον συνεχόμενων ετήσιων διοργάνωσεων σας προσκαλούμε να δώσετε το "παρών" αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την καρδιά της ALFA ROMEO!

Με Εκτίμηση,

H ομάδα διαχείρισης - διοργάνωσης του Alfisti.gr.

 

 

 www.alfisti.gr © 2004 - 2014

Navigate Tips!

Βρείτε σχετικές διευθύνσεις με τις Alfa Romeo στην περιοχή Links μέσω του κεντρικού μενού στην κορυφή της οθόνης.

 

Όλες οι εταιρίες και τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτό το site είναι copyright/trademarks των ιδιοκτητών τους.
Αυτή η σελίδα δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα ή σκοπό.Είναι απλά αφιερωμένη στην Alfa Romeo και τους φανατικούς θαυμαστές της, τους Alfisti. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή.