10ο Ετήσιο Διεθνές Trackday Σέρρες 17-19 Μαρτίου 2017

Αγαπητοί Alfisti και φίλοι,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια !!! Σε όλους που έχουν στηρίξει το alfisti.gr, τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους από όλους τους χώρους τόσο του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο των media, τους εθελοντές μας, αλλά και όλους μα όλους που έχουν βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του για να κάνουμε το έργο μας πραγματικότητα. Με 10 χρόνια εγγύηση τις προηγούμενες επιτυχημένες μας προσπάθειες λοιπόν σας καλούμε στην επετειακή μας με πολλές εκπλήξεις αλλά και ομοιότητες. Το 10ο Ετήσιο 3ήμερο Trackday μας στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών λοιπόν θα διεξαχθεί στις 17, 18 και 19 Μαρτίου. Το κόστος της συμμετοχής φέτος θα είναι 130ε και 120ε για τα membro registrato. Η αύξηση στο κόστος συμμετοχής οφείλεται σε αυξήσεις όχι μόνο πάνω στο κύριο κόστος της πίστας αλλά φέτος και σε όλα τα υπόλοιπα που μας υποχρεώνουν να καλύψουμε ως προαπαιτούμενα ασφάλειας (γιατρό, ασθενοφόρο, πυροσβεστική, κριτές) αλλά και άλλων παροχών όπως η χρονομέτρηση. Υπάρχουν φυσικά και άλλα κόστη όπως τα αυτοκόλλητα, ο φωτογράφος, ο λαστιχάς, pitbox κ.α. τα οποία συνθέτουν το τελικό κόστος της εκδήλωσης. Έχουμε πει και ξαναλέμε, το alfisti.gr δεν έχει κερδοσκοπικές τάσεις και ως εκ τούτου με την συμμετοχή μας ΌΛΟΙ συμβάλουμε στην διεξαγωγή του Trackday και όχι στο να βγάλει κάποιος χρήματα. Με την λογική του ότι έως 80 συμμετοχές είναι αρκετές για να βγάλουμε το κόστος. Το σκεπτικό ότι θα μπορέσουμε να έχουμε τουλάχιστον το 90% αυτών από Αlfa Romeo και ίσως κάποια άλλες "ειδικές" φιλικές εξαιρέσεις και δεν θα είναι ένα ακόμα Open Trackday όπου βλέπεις περισσότερα αλλόθρησκα, αποφασίσαμε ότι προτεραιότητα στις συμμετοχές έχουν φυσικά οι Alfa Romeo και ότι δεν θα δεχτούμε παραπάνω από 80! Ραντεβού στις Σέρρες λοιπόν για 10η συνεχόμενη χρονιά!

Δήλωσεις συμμετόχης και αναλυτικές λεπτομέρειες θα βρείτε στο Forum

Με γνώμονα την ευχαρίστηση και με την πειθώ δέκα πλέον συνεχόμενων ετήσιων διοργάνωσεων σας προσκαλούμε να δώσετε το "παρών" αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την καρδιά της ALFA ROMEO!

Με Εκτίμηση,

H ομάδα διαχείρισης - διοργάνωσης του Alfisti.gr.

 

 

 www.alfisti.gr © 2004 - 2014

Navigate Tips!

Πληροφορίες για τη βελτίωση των αυτοκινήτων της Alfa Romeo θα βρείτε μέσω της επιλογής Tuning από το κεντρικό μενού.

 

Όλες οι εταιρίες και τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτό το site είναι copyright/trademarks των ιδιοκτητών τους.
Αυτή η σελίδα δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα ή σκοπό.Είναι απλά αφιερωμένη στην Alfa Romeo και τους φανατικούς θαυμαστές της, τους Alfisti. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή.