Το DRIVE διοργανώνει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου ένα ολοήμερο test day για αυτοκίνητα Alfa Romeo στην πίστα των Μεγάρων.

Οι φίλοι του περιοδικού, λάτρεις της φίρμας και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν διάφορες εκδόσεις των MiTo και Giulietta, με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.

Αστέρι της ημέρας θα είναι χωρίς αμφιβολία η Alfa Romeo 4C, με τη συμμετοχή της Autoone - επίσημου διανομέα της FGAH, που θα κυλήσει για πρώτη φορά τους τροχούς της επί ελληνικού εδάφους. Ελάτε να τη δείτε και να την ακούσετε live να στρίβει στην πίστα των Μεγάρων. Κι αν είστε τυχερός, μπορεί να είστε εσείς ένας από τους είκοσι συμμετέχοντες στα test drives που, μετά από κλήρωση, θα απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία συνοδήγησης με το supercar της Alfa Romeo.

Τα σύγχρονα μοντέλα θα πλαισιώσουν μερικές από τις καλύτερες Alfa Romeo που κατασκευάστηκαν από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, ταξιδεύοντας τον επισκέπτη από το χθες στο αύριο της μιλανέζικης φίρμας.

Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 11:00 και το event θα ολοκληρωθεί με τη δύση του ήλιου, γύρω στις 17:00. Για τα test drives είναι απαραίτητη η επίδειξη της άδειας οδήγησης.

 

 Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ:

 

 

 

 

 

 www.alfisti.gr © 2004 - 2014

Navigate Tips!

Βρείτε σχετικές διευθύνσεις με τις Alfa Romeo στην περιοχή Links μέσω του κεντρικού μενού στην κορυφή της οθόνης.

 

Όλες οι εταιρίες και τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτό το site είναι copyright/trademarks των ιδιοκτητών τους.
Αυτή η σελίδα δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα ή σκοπό.Είναι απλά αφιερωμένη στην Alfa Romeo και τους φανατικούς θαυμαστές της, τους Alfisti. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή.