Διεθνής συνάντηση ιδιοκτητών και φίλων αυτοκινήτων Alfa Romeo, για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Alfisti.gr

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 13, 14 και 15 Μαρτίου 2015

Στο εορταστικό τριήμερο της διεθνούς συνάντησης στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με άξονα το καθιερωμένο πλέον ετήσιο "Track Day", δηλαδή χρονομετρημένες δοκιμές στην πίστα της πόλης.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που συμμετέχουν, συγκαταλέγονται περισσότερα από 100 σύγχρονα και ιστορικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας.
Παράλληλα, μέλη του alfisti.gr θα έχουν την ευκαιρία να συν-οδηγήσουν με έμπειρους οδηγούς στο περιβάλλον της πίστας.
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το δυνατό περισσότερο τη γρήγορη προσαρμογή και ασφάλεια όσων έχουν μικρή ή μηδενική εμπειρία από την πίστα των Σερρών ή από οδήγηση σε πίστα γενικότερα.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην πίστα εκείνο το τριήμερο θα βρεθούν μοντέλα της Alfa Romeo όπως: Alfasud, Giulia Gt, 75 3.0 V6 και 1.8 Turbo, 147 GTA, 156 GTA, GT 3.2, GTV 3.2 και 2.0 V6 TB,159 TBi, MiTo QV k Giulietta QV.

Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη.

Με γνώμονα την εμπειρία της 8ης πλέον διοργάνωσης, σας προσκαλούμε να δώσετε το "παρών" στον εορτασμό των 10 ετών Alfisti.gr με την καρδιά της Alfa Romeo να κτυπά στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

με εκτίμηση,
η Οργανωτική Ομάδα του Alfisti.gr

 

 

 Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ:

 

 

 

 

 

 www.alfisti.gr © 2004 - 2014

Navigate Tips!

Μέσω της επιλογής technico, μπορείτε να βρείτε τεχνικές πληροφορίες για τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo.

 

Όλες οι εταιρίες και τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτό το site είναι copyright/trademarks των ιδιοκτητών τους.
Αυτή η σελίδα δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα ή σκοπό.Είναι απλά αφιερωμένη στην Alfa Romeo και τους φανατικούς θαυμαστές της, τους Alfisti. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή.