7ο διεθνές τριήμερο trackday alfisti.gr @ Serres Racing Circuit 4-6 Απριλίου 2014

Για 7 η συνεχόμενη χρονιά, το alfisti.gr διοργανώνει στις 4, 5 και 6 Απριλίου την καθιερωμένη πλέον και κορυφαία ετήσια διοργάνωση του, τη συνάντηση μελών και φίλων της Alfa Romeo στις Σέρρες.

Στο εορταστικό τριήμερο της διεθνούς συνάντησης μας, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων, με επίκεντρο φυσικά αυτές που θα λάβουν χώρα στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα όρια τα δικά τους και των αυτοκινήτων τους στο ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της μοναδικής πίστας στην Ελλάδα που πληροί προδιαγραφές Formula 3, παρουσία ασθενοφώρου συνοδευόμενο από ιατρό ΕΚΑΒ, της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και πιστοποιημένων από την πίστα κριτών σε τρία σημεία.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συν-οδηγήσουν με έμπειρους οδηγούς, να θαυμάσουν αγωνιστικές Alfa Romeo στο περιβάλλον τους, ενώ δε θα λείπουν και οι εκδηλώσεις που αφορούν την οδική ασφάλεια και την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση πάνω σε τεχνικές οδήγησης.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ:

Ελάτε μαζί μας , να γνωριστούμε, να χαρούμε την ομορφιά της αυτοκίνησης και να περάσουμε ένα ευχάριστο τριήμερο.

Σας περιμένουμε!

 

 

 

 

 

 www.alfisti.gr © 2004 - 2014

Navigate Tips!

Πληροφορίες για τη βελτίωση των αυτοκινήτων της Alfa Romeo θα βρείτε μέσω της επιλογής Tuning από το κεντρικό μενού.

 

Όλες οι εταιρίες και τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτό το site είναι copyright/trademarks των ιδιοκτητών τους.
Αυτή η σελίδα δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα ή σκοπό.Είναι απλά αφιερωμένη στην Alfa Romeo και τους φανατικούς θαυμαστές της, τους Alfisti. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή.