Ανακοίνωση

Κατάρρευση
Δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση.

Alfisti.gr Manifesto

Κατάρρευση
Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο.
X
Υπόμνημα
X
X
 
  • Φίλτρο
  • Ώρα
  • Προβολή
Διαγραφή όλων
νέες δημοσιεύσεις

  • Alfisti.gr Manifesto

    Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2004 από μια παρέα ατόμων με ένα κοινό πάθος.
    Τέσσερις φίλοι με κοινό πάθος (ποιό να είναι αυτό άραγε???), ήταν εκείνοι που αποφάσισαν ότι το πάθος και οι γνώσεις σε μια εποχή όπου οι πληροφορίες τρέχουν με χίλια και όπου η γνώση είναι δύναμη πρέπει να διοχετευτεί προς τα έξω με τρόπο ανάλογο των ρυθμών που διανύουμε. Το πάθος ήταν, είναι και θα είναι οι ALFA ROMEO και το μέσον τι άλλο εκτός από το internet. Ένας διαδικτυακός χώρος ανταλλαγής απόψεων σχετικά με ότι αφορά αυτή την ιστορική φίρμα. Τεχνικά θέματα, ιστορία μοντέλων, απόψεις γύρω από τον χώρο της αισθητικής – μηχανολογικής βελτίωσης είναι τα κύρια συστατικά μιας επιτυχημένης προσπάθειας, που έχει βρει τρομερή ανταπόκριση από κάθε alfisti. Σκοπός ύπαρξης αυτής της ιστοσελίδας είναι η ανταλλαγή απόψεων τεχνικού περιεχομένου έτσι ώστε ακόμα και κάποιος ο οποίος δεν έχει αρκετή εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης, να κάνει τα πρώτα του «βήματα» μέσα από τις σελίδες του forum και να βρει ότι εκείνος ψάχνει χωρίς να κινδυνεύει να πέσει «θύμα» του οποιουδήποτε επιτήδειου «μάστορα».
    Θέματα do it your self, απορίες σχετικά με τις «ιδιοτροπίες» της κάθε Ιταλίδας (κάθε θηλυκό εξάλλου έχει και το δικό του κουμπί), υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και λύνουν κυριολεκτικά τα χεριά δίνοντας λύσεις και ηρεμώντας τους παθόντες.
    Εκτός των άλλων όμως το καλύτερο όλων είναι πως δεν υπάρχει κάποιο τίμημα χρηματικό ή οποιουδήποτε άλλου είδους για κάποιον ο οποίος θέλει να γίνει μέλος.Αρκεί μόνο να έχει πρόσβαση στο internet!
    Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει ένα πολύ ωραίο και παρεϊστικο κλίμα ακόμα και μέσα στο forum.
    Το alfisti.gr στηρίζεται στο μεράκι και στο πάθος που έχουν όλοι οι κάτοχοι ALFA ROMEO για τις «ερωμένες τους». Αυτός είναι και ένας λόγος που σε όσες συναντήσεις έχουν γίνει όλοι συμπεριφέρονται σαν μια μεγάλη παρέα που γνωρίζονται πολλά χρόνια μεταξύ τους. Δεν ανήκουν στην κατηγορία των «κοντράκιδων» ούτε φημίζονται για τα κατορθώματα τους στην «βούτα» και στα λιμανάκια. Δυνατά αυτοκίνητα υπάρχουν και το αποδεικνύουν κάθε φορά που υπάρχει event είτε στις Σέρρες είτε στα Μέγαρα, με αρκετές διακρίσεις και πολύ έμπειρα «χειρουργικά» χέρια.. Πολλά από τα μέλη είναι οικογενειάρχες και δεν είναι λίγες οι φορές που σε κάποια συνάντηση έχουν φέρει γυναίκες και παιδιά μαζί. Σαν μια μεγάλη οικογένεια όλοι μα όλοι αλληλοϋποστηρίζονται σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με τις «Ιταλίδες» κούκλες. Πολυσυλλεκτικό club το οποίο έχει από ALFASUD και ALFETA έως GT και 147 facelift. Η παρέα δεν κάνει διακρίσεις σε μέλη που έχουν «μαμά» Ιταλίδες ή έστω παλαιότερα μοντέλα αλλά όλοι μαζί ενωμένοι δουλεύουν και συνεργάζονται , ο καθένας με ότι μέσον έχει, έτσι ώστε η ιδέα να παραμείνει ζωντανή και η διαδικτυακή «γωνιά» των απανταχού alfisti να αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί το πάθος να ενώσει άτομα διαφορετικών ηλικιών και να τους κάνει μια μεγάλη παρέα. Χαρακτηριστικό των παραπάνω γραφομένων είναι ότι υπάρχει μέλος 16 ετών και υπάρχουν και μέλη που έχουν περάσει τα δεύτερα «…άντα» κι όμως υπάρχει ένα πολύ όμορφο και ενωτικό κλίμα το οποίο αφομοιώνει τις όποιες διαφορές ηλικίας γιατί το πάθος για τις Ιταλίδες χρόνια δεν κοιτά…Αυτό αποδεικνύεται σε κάθε συνάντηση και σε κάθε Κυριακάτικη βόλτα για ένα απλό καφέ, όπου τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν. Το γέλιο πάει «σύννεφο» και το κλίμα είναι πάντα υπέροχο. Έχουν δημιουργηθεί πολύ φιλικές σχέσεις και αυτό είναι που ξεχωρίζει τον όρο «μέλος» από την σημασία της λέξης «φίλος».

    Ο «ιός» ALFA ζει, έχει παλμό και θα ζει όσο υπάρχει το MILANO….
    Τελευταία επεξεργασία από Timos; 4 March 2008, 11:09 PM.
Working...
X